Baarle-Nassau

 • Renate Hoefmans

  Wijk: Baarle Nassau
  Werkdagen: maandag t/m vrijdag 6.30u tot 18.30uur
  Huisdieren: kat
  Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

  IEDER KIND ALS STRALEND MIDDELPUNT!

  Mijn naam is Renate Hoefmans('87). Ik woon samen met Marc. We hebben 2 kinderen, Sacha ('09) & Benjamin ('12). Ik heb ruim 8 jaar ervaring als pedagogisch medewerker op kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. In 2015 heb ik besloten mijn grote droom waar te maken door gastouder te worden. Ik vind het erg belangrijk om kinderen persoonlijke aandacht te geven en hierdoor op ieders eigen behoefte in te kunnen springen. kinderopvang Kamelosaurus staat voor:

  Flexibiliteit Kleinschaligheid Ondernemend

  Benieuwd geworden? Kijk eens op mijn website www.kamelosaurus.nl of volg me op Facebook. Ieder kind komt op de wereld met een eigen karakter, eigen temperament en met eigen mogelijkheden. Ieder kind wil zich ontwikkelen en doet dit op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Ieder kind is anders, maar voor ieder kind is het belangrijk dat het gelukkig is en gewaardeerd wordt om wie het is. Graag tot ziens bij Kamelosaurus!

 • Meer gastouders

  We hebben nog meer gastouders.
  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Telefoon: 013 - 584 05 17
  Mail: info@kinderopvangthuis.nl

 • Nancy Andrea - van der Velden

  Wijk: Baarle Nassau
  Werkdagen: Maandag t/m Vrijdag
  Huisdieren: Poes en buiten konijntjes en vogeltjes
  Leeftijd kinderen: 0 t/m 12 jaar

  Ik ben Nancy Andrea – van der Velden (1983), Li La Leuke Opvang, getrouwd met Erwin Andrea (1976) en wij hebben 2 dochters Mila (2007) en Luna (2009). Sinds 2010 werk ik als gastouder, daarvoor heb ik ruim 9 jaar op een kinderdagverblijf in Teteringen gewerkt. Het werken met kinderen is mijn passie en vanuit die passie doe ik mijn werk. Al jarenlang komen kindjes hier met grote enthousiasme lekker spelen. Kinderen mogen zichzelf zijn en krijgen alle ruimte een eigen ik te ontwikkelen. Spelenderwijs leren we met en van elkaar. We helpen elkaar daar waar nodig is om samen groot te worden. In 2014 heb ik het VVE trajact Kiki gevolgd. Beer Kiki is een vast vriendinnetje in de opvang samen met haar vriendje Beer Koko. Kiki en Koko gaan met de kindjes op reis en door de maandelijkse thema’s leren we nieuwe woordjes, maken we kennis met rekenprikkels en door extra aandacht aan de sociale en emotionele ontwikkeling te besteden krijgen we meer zelfvertrouwen en boven alles is het gewoon heel erg leuk!

  Li La Leuke Opvang is: ~ Ruime ervaring in de kinderopvang ~ Opvang in een huiselijke omgeving en kindvriendelijke buurt ~ Gezellige, creatieve, leerzame, flexibele opvang ~ Opvang waarbij oudercontact hoog in het vaandel staat

  Wil je meer weten? Op onze website vind je alle informatie over Li La Leuke Opvang: www.lilaleukeopvang.nl En op onze facebookpagina blijf je op de hoogte van onze avonturen: www.facebook.com/Lilaleukeopvang Of kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! De koffie, thee of een glaasje fris staan altijd klaar! Maak een afspraak Telefonisch: 06 25 506 821 / 013 507 2500 Mail: info@lilaleukeopvang.nl