Tilburg Reeshof

 • Sharine Rademaker

  Wijk: Campenhoef
  Opvangdagen: maandag tot en met vrijdag
  Huisdier: -
  Leeftijd kinderen: 0 tot en met 12 jaar

  Ik heb drie kinderen van 32, 30 ,15 en vier kleinkinderen. Ben zelf 54 jaar oud en woon samen met mijn man en dochter.

  Wat betreft opvoeding ben ik recht door zee, duidelijkheid vind ik erg belangrijk.

  Om 10 uur eten we fruit, 12 uur brood en om 15.00 uur een tusendoortje. En degene die na 18.00 uur blijven eten samen met ons warm.

  Contact met de ouders is iedere dag, hoe het gegaan is die dag.

  Opvang is mogelijk op alle dagen, en van 6.00 uur tot 20.00 uur. Alles uiteraard in onderling overleg.

 • Mascha de Laat

  Wijk: Koolhoven
  Opvangdagen: maandag t/m donderdag
  Huisdieren: -
  Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

  Een gerustgesteld gevoel op je werk wanneer je kindje in goede handen is. Door veel overleg, het ritme aanhouden van thuis en een open communicatie probeer ik ouders dit gevoel te geven. Een rustige, opgeruimde en schone omgeving zijn naast geborgenheid belangrijke peilers om het vertrouwen met ouders zo snel mogelijk op te bouwen. Binnen de huiselijke omgeving is de opvang niet alleen een heel fijne plek om lekker te spelen, maar vanuit mijn speciaal onderwijsachtergrond is er ook aandacht voor diverse persoonlijke ontwikkelgebieden, zoals motorische vaardigheden tijdens de knutselmomenten, het sociaal emotionele gebied tijdens de gezamenlijke spelletjes en eetmomenten wanneer de kinderen al wat ouder zijn. De cognitieve ontwikkeling krijgt vooral de aandacht tijdens de leuke geheugenspelletjes en praatplaten. De opvang is een plaats waar vertrouwen, verzorging en ontwikkeling samen komen. Naast mijn werk heb ik ook een druk gezinsleven. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Mijn naam is Mascha de Laat, je bent van harte welkom!

 • Meer gastouders

  We hebben nog meer gastouders.
  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Telefoon: 013 - 584 05 17
  Mail: info@kinderopvangthuis.nl

 • Miranda Ooteman

  Wijk: Leeuwerik
  Opvangdagen: maandag t/m donderdag van 8.00 tot 18.15, vrijdag in overleg
  Huisdier: nee
  Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar, 4 tot 12 jaar in overleg

  Sinds ruim negen jaar ben ik ( zelfstandig) gastouder die het belangrijk vind om kinderen op te vangen in een kleinschalige groep. Hier vind het kind meer bewegingsvrijheid en ruimte om zich persoonlijk en op zijn eigen behoeften te ontwikkelen. Zo krijgt ieder kind optimaal zijn aandacht en zorg die het nodig heeft in een huiselijke en gezellige omgeving.
  Ook kinderen met een rugzakje, denk aan astma kinderen of kinderen met een specifieke behoefte, zijn bij ons op hun plek. Hier heb ik ruime ervaring mee, aangezien onze zoon ( nu inmiddels volwassen) astma en allergieën had en ik kinderen heb opgevangen die net niet in een kinderdagverblijf geplaatst konden worden. Deze kinderen hebben bij ons hun plekje gevonden. Door kinderen door de dag heen structuur en duidelijkheid aan te bieden brengt dat overzicht en rust met zich mee. De dag wordt door mij terug gekoppeld middels een overdracht schriftje en ik heb regelmatig een moment voor de ouders. Dit om in goed contact met de ouders te blijven en de bijzonderheden of leuke momenten te delen.
  Verder vind ik het gezellig om met de kinderen op pad te gaan of creatieve dingen te ondernemen, aangezien ik een creatieve opleiding heb gevolgd. Vanzelfsprekend wordt zelfstandig spelen natuurlijk ook gestimuleerd. Ook gaan we nog regelmatig met een andere gastouder op pad, of ondernemen we samen een thema van het jaar om daar wat leuks op uit te zetten.
  Zelf ben ik nu een jonge oma van 49 jaar van een kanjer van een kleinzoon van onze dochter en woon ik samen met mijn 2 mannen in de wijk de Reeshof. De beide manen vinden het allemaal gezellig, dat het huis nooit helemaal stil is.

 • Joze van Lieshout van de Pas

  Wijk: Heerevelden
  Opvangdagen: maandag t/m vrijdag
  Huisdier: -
  Leeftijd kinderen: 0 tot 13 jaar

  Wij zijn een gezin met 2 volwassen kinderen, waarvan 1 momenteel nog inwonend is. Ook hij is erg sociaal met kinderen. Ik pas ongeveer 20 jaar op en de huiskamer is er dan ook volledig op ingericht. Zo is er speelgoed voor diverse leeftijdscategorieën, zoals knuffels, lego, auto’s, poppen,  gezelschapsspellen en creatief materiaal. Hiermee kunnen de kinderen zelfstandig of onder mijn begeleiding aan de slag. Op 30 meter afstand is een speeltuintje waar ze al hun energie kwijt kunnen. In de loop van de tijd heb ik ervaring opgedaan met allerlei soorten kinderen. Zoals kinderen met het downsyndroom, ADHD, of zwakke gezondheid. Kinderen voelen zich hier thuis. Behalve de huiselijke omgeving is dit te danken aan het consequent zijn naar hen toe. Ze kennen de regels en weten waar ze aan toe zijn. Ook duidelijke afspraken naar de ouders en goede onderlinge communicatie zijn voor mij belangrijk. Ik beschik niet over een rijbewijs, dus ik doe alles met de fiets of te voet. Dit houdt in dat ik gebonden ben aan de Reeshof. Meestal is dit geen probleem door zaken, zoals bijv.  het halen en brengen van kinderen van/naar school goed op elkaar af te stemmen. Indien u interesse hebt, neemt u dan gerust contact met mij op, zodat we in een persoonlijk gesprek de zaken nader op elkaar af kunnen stemmen.

 • Angela van Hest-Bodden

  Wijk: Tuindorp de Kievit
  Opvangdagen: maandag, dinsdag en donderdag
  Huisdieren: 2 katten
  Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

  Ik ben Angela van Hest, getrouwd met Erik en samen hebben wij 2 dochters die Floortje (april 2014) en Luna (maart 2016) heten. Wij wonen in de Reeshof in Tilburg in de wijk Tuindorp de Kievit (ook wel bekend als de M-buurt) op slechts 3 minuten afstand van de rondweg. In mijn vrije tijd hou ik ervan om knuffels te haken, spelletjes te spelen en te wandelen met de kids. Ook vind ik het erg leuk om op www.pinterest.com nieuwe inspiratie op te doen voor onder andere knutselwerkjes en spelletjes.

  Ik bied professionle kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar in een veilige en huiselijke omgeving, waar jouw kindje volop kan ontwikkelen en groeien. De basis 'rust, reinheid en regelmaat' staan hier hoog in het vaandel. Door de kleinschalige opvang voelt jouw kind zich hier snel thuis!

  Neem voor meer informatie ook eens een kijkje op

  www.facebook.com/gastouderopvangthuisbijangela of neem contact met mij op via onderstaande gegegevens.

  Groetjes,
  Gastouderopvang Thuis bij Angela
  Angela van Hest
  06-33662935
  angelavanhest@hotmail.com

 • Patricia de Bakker

  Wijk: Leeuwerik
  Opvangdagen: dinsdag, woensdag en donderdag
  Huisdier: hond
  Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

  Opvang in huiselijke kring met altijd andere kinderen om mee te spelen. (maximaal 5 kinderen per dag) Met een vaste dag -structuur, maar vooral veel ruimte voor eigen spel en fantasie. We hebben ook een grote tuin met veel spelmogelijkheden. Daarnaast werk ik met het VVE programma AAP.

  Er is altijd een gezellig en open contact met de ouders.

  We wonen hier met drie personen: mijn man Jan-Willem en mijn dochter Janneke (2003) en ikzelf en natuurlijk de hond Snoopy (een lieve en enthousiaste kindvriendelijke hond). Ik ben van 1963 en ben al sinds 2005 gastouder. Daarnaast ben ik in het bezit van een SPW4 diploma.

 • Antoinette van Wanrooij

  Wijk: Dalem Zuid
  Opvangdagen: maandag tot en met donderdag
  Huisdier: hondje
  Leeftijd kinderen: 0 tot 13 jaar

  Mijn gezinssituatie bestaat uit man en dochter van 14 jaar. Ik onderneem graag leuke activiteiten met de kinderen zoals naar de speeltuin of eendjes eten geven.
  Belangrijk vind ik dat een kindje zich bij ons thuis voelt en dat er met de ouder goede afspraken zijn over de opvoeding, structuur en bijzonderheden. Een goed contact met de ouder is daarom bij mij heel belangrijk.
  Verder werk ik met maandbladen zoals Pippo waar leuke thema’s instaan om samen met de kinderen iets uit te maken.
  Verder hebben wij aan huis een hele aparte speelruimte voor de kinderen van alle leeftijden.

  Opvang is mogelijk van maandag tot en met donderdag van 7.15 tot 18.00 uur.

  En als huisdier hebben we een chihuahua (klein, rustig hondje)