Tilburg Zuid

 • Mariette van Loon

  Wijk: Groenewoud
  Opvangdagen: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en woensdagochtend.
  Huisdier: geen
  Leeftijd kinderen: 0 tot en met 12 jaar

  Hallo, ik ben Mariette van Loon, geboren in 1967 en getrouwd. Ik heb twee zonen, geboren in 1992 en in 1999 en een dochter geboren in 1994. Sinds september 2000 ben ik, met veel plezier, gastouder en heb ik al heel wat kindjes opgevangen. Voor 2000 was ik leidster op een peuterspeelzaal.  Ik vang kindjes van alle leeftijden op. Voorschoolse opvang, dagopvang en naschoolse opvang.  Ik vind het elke dag weer heerlijk om al die kleintjes om me heen te hebben en te zien hoe gezellig ze met elkaar omgaan. Ik vind het belangrijk om de kindjes een fijn, veilig thuisgevoel te geven.
  Ik werk met een “vast” dagritme. 10.00 uur zingen we liedjes en eten we fruit, 12.00 uur lunch, daarna gaan de kleintjes slapen. Om 15.00 uur haal ik de na- schoolse kindjes van school. Ik vind het o.a. erg  leuk om met de kinderen te knutselen, lekker buiten te spelen en spelletjes te doen.
  Ik vind het belangrijk om open en eerlijk naar de ouders toe te zijn en vind het fijn als de ouders dat ook naar mij toe zijn.
  Ik hoop nog jaren met veel plezier kindjes op te vangen.
   

 • Harriët Dielen-van Cleef

  Wijk: Trouwlaan
  Opvangdagen: maandag tot en met vrijdag
  Huisdier: geen
  Leeftijd kinderen: 0 tot en met 12 jaar

  Ik vind het belangrijk om mezelf te zijn, om de kinderen geborgenheid, warmte, liefde, stabiliteit te geven en om de kinderen de kans te geven om zelf te kunnen komen. Samen spelen en samen delen is belangrijk, maar ook duidelijkheid is belangrijk. Praten met de kinderen en aangeven wat wel en niet mag. 

  Alle kinderen zijn welkom in alle leeftijden. Kinderen die gebruik willen maken van voor en naschoolse opvang zullen wel zelf moeten komen en zelf naar school kunnen gaan. Ik kan van maandag tot en met vrijdag opvang bieden. Ook flexibele opvang is mogelijk.

  Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, puzzelen, lezen, dansen, kleuren, buiten spelen, enz.

  Met ouders vind ik het belangrijk om goed te communiceren. We kunnen dan bespreken wat de regels thuis zijn en de regels bij de gastouder. Zo weten ouders en kinderen wat wel en niet mag en kunnen problemen besproken worden.

 • Demitria Sep van Erp

  Wijk: Groenewoud
  Opvangdagen: maandag tot en met donderdag van 07.00 tot 18.00
  Huisdier: geen
  Leeftijk kinderen: 0 tot 4 jaar

  Ik ben Demitria en ben 49 jaar, heb zelf 3 kinderen een zoon van 27, dochter van 25 en zoontje van 10.
  Belangrijk vind ik dat de kinderen zich veilig en thuis voelen bij mij. Graag ga ik met de kinderen als het weer het toelaat lekker buiten op de plaats spelen, anders wordt het binnen spelen. Contact met de ouders vind ik belangrijk zodat als er iets is dat daar gewoon meteen over gepraat kan worden en niet uitgesteld word.

 • Hannie Weijters

  Wijk: De Blaak
  Opvangdagen: maandag, dinsdag en donderdag van 07.30 tot 18.00
  Huisdier: geen
  Leeftijd 0 tot en met 12 jaar

 • Meer gastouders

  We hebben nog meer gastouders.
  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Telefoon: 013 - 584 05 17
  Mail: info@kinderopvangthuis.nl

 • Ans van Dongen

  Wijk: De Blaak
  Opvangdagen: dinsdag en donderdag
  Huisdier: kat
  Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

  Ik ben Ans van Dongen (1945).
  Ik ben al meer dan 20 jaar gastouder met veel plezier, de laatste tijd samen met mijn man Paul (1949).
  Ik streef ernaar om zoveel mogelijk gelijktijdig kinderen van dezelfde leeftijd te hebben, zodat het voor de kinderen het leukst is. Ik bied de kinderen speelgoed en allerlei materialen aan, en verder laat ik het aan het initiatief van de kinderen over – dat loopt altijd goed.

  We hebben een huis met tuin en zandbak, en ruimte zodat ze buiten met fietsjes en autootjes kunnen rondrijden. Het huis heeft verscheidene slaapkamers, zodat ieder op een aparte kamer kan slapen. We zijn woonachtig in de wijk de Blaak. We hebben 1 huisdier, een kat.

  Momenteel heb ik genoeg opvangkinderen maar wellicht heb ik over enige tijd ruimte voor nieuwe kinderen. Ik ben werkzaam dinsdag en donderdag. Kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom.

 • Edith Heefer

  Wijk: De Blaak
  Opvangdagen: maandag, dinsdag en donderdag
  Huisdieren: geen
  Leeftijd kinderen: 0 tot 4 jaar

  Hallo, ik ben Edith Heefer (1964), gehuwd en heb 1 zoon (2002).
  Sinds 2000 ben ik gastouder en doe dit nog steeds met heel veel plezier.
  Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilig, prettig en warm thuisgevoel te geven en ruimte bieden om zich als een persoonlijk individu te kunnen ontwikkelen. Ik vind het leuk om met de kinderen allerlei activiteiten te ondernemen op hun eigen niveau zoals, samen knutselen, puzzelen, buiten spelen, dansen en zingen, voorlezen, enz....
  Ik woon in een groene omgeving met speeltuintje en vind het heerlijk om met de kinderen buiten te spelen en te wandelen.
  Ook een goede communicatie tussen ouders en gastouder vind ik belangrijk.